Transport en logistiek

Zakelijke dienstverlening

Bouw

Industrie

Food

Handel

Bedrijfsjuridisch advies

U zoekt kennis van bedrijfsjuridisch advies? Informeer eens bij Welker Bedrijfsadvies.

In het zakenleven gaan gemaakte afspraken hand in hand met overeenkomsten. Om voor deze overeenkomsten keer op keer een advocaat in te schakelen zou niet te doen zijn. Hier biedt WBA uitkomst met haar bedrijfsjuridisch advies.

 

Welker Bedrijfsadvies biedt haar diensten aan in de breedte van het zakelijke speelveld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan contractrecht, het opstellen of beoordelen van handels-, koop- of distributiecontracten. Voor het beoordelen of opstellen van algemene voorwaarden, samenwerkingsovereenkomsten. Of voor begeleiding en advies bij betalingsconflicten.

 

 

Ook voor advies en begeleiding bij fusies en overnames; verkoop of koop van een onderneming kan Welker Bedrijfsadvies uw onderneming van dienst zijn. Hierbij is het beoordelen van overnamecontracten transacties van aandelen of activapassiva) en het uitvoeren van due diligence onderzoeken onderdeel van het totaalpakket dat wordt geboden.

 

Verder is arbeidsrecht bij de meeste bedrijven een continu proces. Zowel het opstellen van verschillende arbeidsovereenkomsten, het opstellen van een personeelsreglement (internet en e-mailgebruiksovereenkomst en leaseauto-regelingen), begeleiding van geschillen en advies en begeleiding bij reorganisaties vormen een vast onderdeel van het dienstenpakket van Welker Bedrijfsadvies.

 

 

Kortom, voor alle juridische dienstverlening kan Welker Bedrijfsadvies u bijstaan tegen sterk concurrerende tarieven.